Sergen Yalçın'dan Ağır Sözler: "Kalleşler Bunlar!"
Beşiktaş'tan ayrılışının ardından sessizliğini bozan teknik direktör Sergen Yalçın, kendisini eleştiren eski futbolculara ve yorumculara sert yüklendi.

Yalçın, mevcut kadronun rakiplerinin çok gerisinde olduğunu söyledi.
Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın, KAFA Sports YouTube kanalında katıldığı programda siyah-beyazlı kulüpteki görev sürecine, ayrılık aşamasına ve kendisine yönelik eleştirilere dair gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Yalçın, özellikle televizyon ve dijital mecralarda kendisini hedef alan eski takım arkadaşlarına çok sert ifadelerle yüklendi.
"TV'ye Çıkıp Bel Altı Vuruyorlar, Utanın!"
Kendisine yönelik haksız bir eleştiri yağmuru olduğunu savunan deneyimli teknik adam, eski meslektaşlarını hedef alarak şu ifadeleri kullandı:
"Beşiktaşlı eski futbolcular ve eski takım arkadaşlarım televizyonlara, YouTube kanallarına çıkıyorlar. Dünyadan haberleri yok ama sürekli bel altı vurmaya çalışıyorlar. Ayıp, utanın... Kalleşler bunlar!"
"Bana Yapılanları Italiano'ya Yapmayın"
Siyah-beyazlı taraftarların isteği doğrultusunda görevinden ayrıldığını hatırlatan Sergen Yalçın, kulüpteki istikrarsızlığa dikkat çekerek yeni teknik direktöre zaman tanınması gerektiğini vurguladı:
"Beşiktaş böyle nereye gidecek? Hoca değiş, başkan değiş, hoca değiş... Nereye gidecek Beşiktaş böyle? Ne beklenti içinde olacak? 'Taraftar isterse giderim' demiştim; taraftar istedi ve gittim. Ancak bana yapılanları Italiano'ya yapmayın, bırakın adam işini yapsın."
"Bu Kadro Rakiplerinin %60-70 Gerisinde"
Görev süresi boyunca elindeki oyuncu grubunun yetersiz olduğunu yönetime ilk günden bildirdiğini itiraf eden Yalçın, kadro planlamasını şu sözlerle eleştirdi:
“Biz Beşiktaş’ta kurulu bir kadroya geldik, kadroyu biz kurmadık. Bu kadroyla bir hedef konulamayacağını ilk toplantıda başkana da net bir şekilde söyledim. Bu kadro zaten bir hedef göremez. Mevcut kadro, rakiplerinin %60-70 gerisinde kalıyor.”
Bakmadan Geçme
Amedspor'un Galibiyet Kutlamalarında 3 İş Yeri Yandı, İtfaiye Eri Yaralandı!
Italiano: Maçın başrolünde hakem yoktu
Amed, Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti
Amedspor, Beşiktaş'ı 3-2 yenerek zirveye yerleşti
Amedspor - Beşiktaş Maçının VAR Hakemi Açıklandı!
Beşiktaş, kültürel mirasına ‘Yağmur’ heykelini geri kazandırıyor
