Spor

Sevgi Uzun'dan EuroLeague zaferi için iddialı sözler: Şampiyonluk bizim hakkımız!

Fenerbahçe Opet'in yıldız basketbolcusu Sevgi Uzun, EuroLeague Final Six'ta şampiyonluğa inanıyor. MVP ödülünün kendisi için gurur verici olduğunu ancak takım başarısının öncelikli olduğunu belirtti.
DHA
DHA
2 dk Sesli Dinle 0
Sevgi Uzun'dan EuroLeague zaferi için iddialı sözler: Şampiyonluk bizim hakkımız!

Fenerbahçe Opet'in yıldız basketbolcusu Sevgi Uzun, EuroLeague Women Final Six öncesinde hedeflerini ve beklentilerini paylaştı. Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde namağlup şampiyon olmanın gururunu yaşayan Uzun, takım olarak zorlu bir sezonu başarıyla tamamladıklarını belirtti.

BAŞARIYA ODAKLANMIŞ BİR TAKIM

Sevgi Uzun, İspanya'nın Zaragoza kentinde düzenlenecek olan EuroLeague Women Final Six'a tam olarak hazır olduklarını ifade ederek, "Önümüzdeki süreci çok verimli bir şekilde değerlendirmeliyiz. Yarı finali geçip şampiyonluk için mücadele edeceğimize yürekten inanıyorum" dedi. Ligde elde ettikleri namağlup şampiyonluğun kendileri için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu vurgulayan Uzun, sezon boyunca yaşadıkları zorluklara rağmen takım ruhuyla hareket ettiklerini söyledi.

MVP ÖDÜLÜ DEĞERLİ AMA TAKIM BAŞARISI ÖNCELİKLİ

Ligde sezonun MVP'si seçilmesiyle ilgili olarak Sevgi Uzun, "Bu ödülü almak benim için çok gurur verici ve mutlu edici bir durum. Ancak şampiyonluktan daha önemli değil. En büyük gücümüz, birbirinden yetenekli takım arkadaşlarım. Biz her zaman kazanmaya odaklı bir ekibiz ve kimin ne zaman parladığı değil, takımın başarısı bizim için esastır" şeklinde konuştu. EuroLeague'deki hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve geçen senenin üzücü tecrübesinden ders çıkardıklarını dile getirdi.

TÜRK BASKETBOLU İÇİN TARİHİ ANLAR VE NBA HAYALİ

EuroLeague finalinde Galatasaray ile karşılaşma ihtimalleri sorulduğunda ise Uzun, bunun Türk kadın basketbolu için çok değerli bir olay olacağını belirtti. İki Türk takımının Avrupa'da final oynamasının gurur verici olduğunu ifade eden Uzun, "Eğer kısmet olursa, finale yakışır bir derbi olacağına inanıyorum. Umarım kupayı müzemize getiren taraf biz oluruz" dedi. Ayrıca, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yaz da NBA'de oynamak istediğini sözlerine ekledi. Taraftarlardan destek isteyen Sevgi Uzun, "Bizi yalnız bırakmasınlar. Onlarla çok daha güçlüyüz ve motiveyiz. Herkesi Zaragoza'da ya da ekran başında yanımızda hissetmek istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Bakmadan Geçme

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş