Seyir halindeki kamyonetin motoruna yatan tamirci dikkat çekti
Bursa İnegöl'de bir tamirci, seyir halindeki kamyonetin motor kısmına yatarak arızasını tespit etmeye çalıştı. O anlar cep telefonuyla kaydedildi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde ilginç bir olay yaşandı. Bir tamirci, seyir halindeki kamyonetin motor kısmına yatarak arızayı tespit etmeye çalıştı.

TEHLİKELİ YOLCULUK
Olay, Mahmudiye Mahallesi Tabakhane Caddesi'nde gerçekleşti. Tamircinin, arızalanan kamyonetin ön kaputunun altına yatıp, motoru kontrol etmesi çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. O anlar, hem tehlikeli hem de ilginç bir manzara oluşturdu.

MAZOT KAÇAĞI İÇİN YAPTI
Mesut Torun (40), arızayı tespit etmek için bu yöntemi uygulamak zorunda kaldığını belirtti. Torun, "Arabada bir mazot kaçağı vardı. Durduğu yerde kaçırmıyordu araç; mecbur yüke bindiği zaman kaçırıyordu. Bunu test etmek için aracı çalışır vaziyette denemek gerekiyordu. Bu yüzden böyle bir işe kalkıştık. Fazla gezmedik, aslında 300-350 metre kadar ilerledik" dedi.




