Spor

Siirt'ten 16 sporcu, Slovakya'da Türkiye'yi temsil edecek

Siirt'te yapılan Dağ Koşuları Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren 16 sporcu, 7 Haziran'da Slovakya'da Türkiye'yi temsil edecek. Gençler, zorlu parkurda mücadele etti.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Siirt'ten 16 sporcu, Slovakya'da Türkiye'yi temsil edecek

Siirt'te gerçekleştirilen 'Dağ Koşuları Erkek ve Kadın U18-U20 Türkiye Şampiyonası' ve 'Milli Takım Seçmeleri'nde dereceye giren 16 sporcu, Slovakya'da Türkiye'yi temsil etme hakkı kazandı.

Siirt\

ŞAMPİYONADA YOĞUN MÜCADELE

Bu yıl Gökçebağ beldesinde düzenlenen şampiyonaya, Türkiye'nin dört bir yanından 46 farklı şehirden 100 atlet katıldı. Sporcular, milli takıma seçilmek için zorlu parkurda kıyasıya bir mücadele sergiledi. Yarışmanın sonunda bazı sporcuların bitiş çizgisinde yere yığılması, mücadeledeki zorluğun bir göstergesi oldu.

Siirt\

GENÇLERE SPOR UYARISI

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde görevli Spor Hizmetleri Müdürü Mehmet Tufan Olgaç, organizasyon hakkında bilgi verirken, “Toplam 4 kategoride 100 sporcunun katıldığı müsabakada ilk 4'e giren toplam 16 sporcumuz, ülkemizi 7 Haziran'da Slovakya'da temsil edecek. Bu başarıyla ilimizi tanıtmak ve gençlerimizi spora teşvik etmekten mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Siirt\Siirt\Siirt\Siirt\Siirt\

Bakmadan Geçme

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş