Singapur Başbakanı Wong, Türkiye'ye çalışma ziyareti için geliyor
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Duran, Singapur Başbakanı Wong'un Türkiye'ye yarın yapacağı çalışma ziyareti ile iki ülke ilişkilerinin ele alınacağını duyurdu.

(ANKARA) - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Singapur Başbakanı Lawrence Wong'un yarın Türkiye'ye yapacağı çalışma ziyareti hakkında önemli bilgiler paylaştı.

İKİ ÜLKE ARASINDAKİ İLİŞKİLER GÖZDEN GEÇİRİLECEK
Duran, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Wong'un 19 Haziran 2026 tarihinde Türkiye'de bulunacağını ve bu ziyaretin iki ülke arasındaki ilişkilerin tüm yönleriyle ele alınacağını belirtti. Görüşmelerin ticaret ve yatırımlar gibi konularda iş birliğinin geliştirilmesine yönelik adımların değerlendirileceği bir platform olacağını ifade etti.
BÖLGESEL VE KÜRESEL GELİŞMELER ÜZERİNE GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ
Ayrıca, toplantılarda bölgesel ve küresel gelişmeler hakkında da görüş alışverişinde bulunulacağına vurgu yapıldı. Bu tür ziyaretler, iki ülke arasındaki ilişkilerin güçlenmesine katkı sağlayacak önemli bir fırsat olarak değerlendiriliyor.
Bakmadan Geçme
Türkiye’de tutunamayan Fransız otomobiller! Satışta çöken modelleri
Türkiye’de 50 bin satış sonrası raflarda! Fiyatı dudak uçuklattı
Zelenskiy: Türkiye'de önemli görüşmeler olacak
Bakü Basınından Sert Çıkış: Aliyev Ankara'ya Neden Gelmedi?
Türkiye ve Özbekistan 5 anlaşma imzaladı
Pakistan Dışişleri Bakanı Dar, Türkiye'nin 103. yılını kutladı
