Sıra Dışı Kriz: Başkan Futbolcuları Tesislere Kilitledi
Dünya futbolunun köklü kulüplerinden Olimpik Marsilya'da alınan üst üste kötü sonuçlar, kulüp yönetimini radikal kararlar almaya itti.

Ligde yedinci sıraya kadar gerileyen ve Avrupa kupaları hedefini riske atan kulüpte, takım sahibi Frank McCourt görülmemiş bir ceza yöntemine başvurdu.
Nantes Yenilgisi Bardağı Taşırdı
Marsilya'yı bu noktaya getiren temel gelişme, küme düşme hattında bulunan Nantes karşısında alınan 3-0'lık ağır mağlubiyet oldu. Son 5 lig maçında yalnızca tek bir galibiyet alabilen ekipte, bu mağlubiyet bardağı taşıran son damla olarak görüldü.
Bir Sonraki Maça Kadar Çıkış Yasak
Kulübün Amerikalı sahibi Frank McCourt, kötü gidişatı durdurmak amacıyla tüm futbolcuları bir sonraki lig maçına kadar tesislerde tutma kararı aldı. Fransız basınının "Başkan oyuncuları tesislere kilitledi" manşetleriyle duyurduğu olayla ilgili şu detaylar öne çıktı:
Tesislerden Çıkış Yasak: Futbolcular, bir sonraki müsabakaya kadar kulüp tesislerinde kalacak.
Ağır Yaptırım Tehdidi: Tesisten izinsiz ayrılmaya yeltenecek oyunculara çok ağır yaptırımlar uygulanacağı ifade edildi.
Avrupa Riski: Sezon başındaki beklentilerin uzağında kalan kulüp, bu yöntemle hem oyuncuları motive etmeyi hem de Avrupa kupalarına katılım şansını son ana kadar kovalamayı hedefliyor.
Bu sert ve alışılmadık tedbirin, takımın sahadaki performansına nasıl yansıyacağı spor kamuoyunda merak konusu oldu.
Bakmadan Geçme
Çorum FK, Alanyaspor'a 2-1 mağlup oldu
Muğlaspor teknik direktörü takımdaki gelişimi vurguladı
Karşıyaka'da Samet yeniden takıma katıldı, Mehmet'in durumu belirsiz
TİP 1 diyabetli kaleci Yağız, futbol kariyerine devam ediyor
Amed Sportif ile Erzurumspor maç öncesi buluştu
Karşıyaka, yeni sezona güçlü bir kadro ile hazırlanıyor
