Sırbistan'da eğlenceli anlar facia ile sona erdi
Sırbistan'da bir kızak kazasında iki genç kız ağır yaralandı. Kazanın ardından her iki aracın sürücüsü gözaltına alındı.

Sırbistan'da, Kraljevo şehri yakınlarındaki bir köyde, eğlenceli anlar korkunç bir kazayla sonuçlandı. Arkadaşlarının otomobille çektiği kızağa binen 16 ve 17 yaşındaki iki genç kız, kızağın üstünden düşerek güvenlik amacıyla kendilerini takip eden aracın altında kaldı.
EĞLENCE KABUSA DÖNÜŞTÜ
Kazanın Perşembe günü yerel saatle 22.00 sıralarında meydana geldiği belirtildi. Olayda iki kişi ağır yaralanırken, hastaneye kaldırılan genç kızlardan birinin bacağından, diğerinin ise başından yaralandığı bildirildi. Gençlerin düştükten sonra, onları takip eden aracın sürücüsünün durmayı başaramadığı öğrenildi.
KAZA ANINA DAİR GÖRÜNTÜLER
Olay anına ait görüntülerde, genç kızlardan birinin kazadan hemen önce
Bakmadan Geçme
Sivas'ta otizmli çocuk pencereden düşerek hayatını kaybetti
Pehlivanköy'de ambulans kazası: 5 yaralı
Mladiç'e Resmi Tören Tepkisi: Soykırım Failine Skandal Uğurlama
Ankara'da otomobil apartmanın bahçesine devrildi, 1 yaralı
Plenković'ten Sırbistan'a Mladić uyarısı: "AB kapısını kapatırsınız"
Ankara'da asansör boşluğuna düşen çocuk ağır yaralandı
