Sivas coştu: Türkiye 2026 Dünya Kupası’na yükseldi
A Milli Futbol Takımı, Kosova’yı 1-0 yenerek 2026 Dünya Kupası’na katıldı. Sivas’ta Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan vatandaşlar, dev ekrandan maçı izleyip tezahüratlarla tarihi zaferi coşkuyla kutladı.

A Milli Takım’ın Kosova karşısındaki kritik maçını takip etmek isteyen Sivaslılar, Cumhuriyet Meydanı’nda toplandı. Belediye tarafından kurulan dev ekran sayesinde soğuk havaya rağmen maç heyecanı meydandan taşarak hissedildi.

COŞKU HER YERİ SARMIŞTI
Maçın bitiş düdüğüyle birlikte vatandaşlar büyük bir sevinç yaşadı. Türkiye tezahüratlarıyla duygularını ifade eden Sivaslılar, takımın 2026 Dünya Kupası biletini almasını kutlayarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

TAKIMA DESTEK HERKESİN ORTAYA ÇIKTI
Futbolseverlerin bir araya geldiği kutlamalar, şehrin dört bir yanına yayıldı. Sivas’taki coşku, milli takım sevgisinin somut bir göstergesi olarak tarihe geçti.



Bakmadan Geçme
Büşra Bebek Soruşturmasında Şok Gelişme: Gözaltı Sayısı 6'ya Yükseldi!
Sivas'ta kayıp bebek soruşturmasında 6 kişi gözaltında
A Milli Erkek Basketbol Takımı, Dünya Kupası'na katılma hakkı kazandı
113 yıllık mektuplar savaş gazilerinin ailelerine ulaştı
A Milli Kadın Basketbol Takımı dünya kupası için Berlin'de mücadele edecek
FIFA'dan şok geri adım: Dünya Kupası yatırım planı iptal edildi
