Sivas'ta göçük altında kalan şantiye müdürü 21 gündür aranıyor
Sivas'ın Divriği ilçesinde bir demir madeninde 17 Kasım'da meydana gelen göçükte toprak altında kalan şantiye müdürü Sabri Yıldırım için 21 gündür arama çalışmaları devam ediyor.

Sivas'ın Divriği ilçesinde bir demir madeni ocağında meydana gelen göçükte toprak altında kalan şantiye müdürü Sabri Yıldırım (66) için arama çalışmaları 21'inci gününde devam ediyor. Olay, 17 Kasım'da Çaltı köyü mevkisindeki maden ocağında gerçekleşti. Henüz bilinmeyen bir nedenle oluşan göçük, şantiye müdürünü toprak altında bıraktı.

ARAMA ÇALIŞMALARI TİTİZLİKLE SÜRÜYOR
Maden sahasındaki diğer işçilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bölgede, AFAD, jandarma asayiş timi, komando timi ve UMKE'den oluşan toplam 39 personel ile bir kadavra arama köpeği kullanılarak arama çalışmaları yürütülüyor. Geceleri ara verilen çalışmalar, her sabah yeniden başlıyor.

OLAĞANÜSTÜ BİR ÇABA
Çalışmalar, olası toprak kaymalarına karşı son derece titiz bir şekilde sürdürülüyor. 21 gündür devam eden bu olağanüstü çaba, şantiye müdürü Sabri Yıldırım'ın bulunması umuduyla her türlü risk göze alınarak gerçekleştiriliyor. Yetkililer, en ufak bir umut ışığı için tüm imkanları seferber etmiş durumda.






Bakmadan Geçme
Batan gemi için ailelerden arama çağrısı
İzmir depreminde oğlunu kaybeden anne afetlerde görev aldı
Gemlik'te kaybolan çift bulundu, yaşlı adam taşındı
Ayvalık açıklarında tekne battı: 8 kişi kurtarıldı, doktor aranıyor
Yazılı Kanyon'da 10 kişi kurtarıldı
Yazılı Kanyon'da kaybolan gönüllüden üzücü haber geldi
