Asayiş

Sivas'ta terk edilmiş bina faciası: Çökme anı kamerada

Sivas'ta 2 yıldır boş olan iki katlı metruk bir bina kısmen çöktü. Ekiplerin incelemesinde binada kimsenin olmadığı belirlenirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Sivas'ta terk edilmiş bina faciası: Çökme anı kamerada

Sivas'ın Halil Rıfat Paşa Mahallesi Kültür Sokak'ta yaklaşık 2 yıldır boş durumda olan iki katlı metruk bir bina, henüz belirlenemeyen bir nedenle kısmen çöktü. Olay, saat 17.30 sularında gerçekleşti.

EKİPLER HAREKETE GEÇTİ

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hızla sağlık, polis, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. AFAD ve itfaiye görevlileri, binada yaptıkları ilk kontrollerde herhangi bir kimsenin bulunmadığını tespit etti. Polis ekipleri, olası bir tehlikeye karşı binanın çevresini güvenlik şeridiyle çevirdi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaşanan çökme olayıyla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı. Yetkililer, binanın neden çöktüğüne dair araştırmalarını sürdürüyor.

Bu Yazıyı Paylaş