Gündem

Sivasspor, Esenler Erokspor karşılaşması için antrenmanlara hız verdi!

Sivasspor, TFF 1. Lig'in 14. haftasında Esenler Erokspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenmanlar, 23 Kasım Pazar günü saat 19.00'da Esenler Erok Stadyumu'nda yapılacak karşılaşma öncesinde hız kazandı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Sivasspor, Esenler Erokspor karşılaşması için antrenmanlara hız verdi!

TFF 1. Lig'in 14. haftasında deplasmanda Esenler Erokspor ile mücadele edecek olan Sivasspor, bu önemli karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Takım, bu doğrultuda tesislerinde yoğun bir antrenman programı uyguluyor.

ISINMA VE PAS ÇALIŞMALARI

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Kırmızı-beyazlı ekip, ardından pas ve top hakimiyeti üzerine odaklanan çalışmalar yaptı. İdmanın son bölümünde ise rekabetçi bir çift kale maç yapıldı.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDECEK

Sivasspor, Esenler Erokspor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek. Bu kritik mücadele, 23 Kasım Pazar günü saat 19.00'da Esenler Erok Stadyumu'nda oynanacak.

Bu Yazıyı Paylaş