Spor

Sivasspor Teknik Direktörü Altıparmak'tan hedef açıklaması: İkinci yarıya hazır girmek istiyoruz

Sivasspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, takımın play-off hedefi için puan toplamaya odaklandığını, kupada gençlere şans vereceklerini ve İstanbulspor maçını kazanarak rahatlamak istediklerini açıkladı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Sivasspor Teknik Direktörü Altıparmak'tan hedef açıklaması: İkinci yarıya hazır girmek istiyoruz

Sivasspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, takımın hedeflerini ve planlarını basın mensuplarına açıkladı. Altıparmak, öncelikle 1-0 kazanılan Boluspor maçının önemine değinerek, bu galibiyetin play-off potasıyla puan farkını 5'e indirdiğini ve hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini belirtti.

KUPADA GENÇLERE ŞANS VERİLECEK

Altıparmak, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur'da oynanacak Aliağa FK maçında, oynamayan oyuncuları ve altyapıdan gelen gençleri mümkün olduğunca sahaya sürmeyi planladıklarını ifade etti. Bu maçın hem tecrübeli hem de genç oyuncular için iyi bir fırsat olacağını vurguladı.

İSTANBULSPOR MAÇI KRİTİK ÖNEMDE

Teknik direktör, hafta sonu ligde oynanacak İstanbulspor maçının Boluspor maçı kadar önemli olduğunu söyledi. Bu maçı kazanarak hem rahatlayacaklarını hem de kısa vadeli hedeflerine hızla ulaşacaklarını dile getirdi. Altıparmak, ilk yarının bitimine iki hafta kala alınabilecek tüm puanları toplamayı ve devre arasında yapılacak transferlerle ikinci yarıya hazır bir şekilde başlamayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.

Bu Yazıyı Paylaş