Sizler için milli yas ilan edemedik, yüreklerimiz yandı: 20 kahraman askerimiz son yolculuklarına uğurlandı
Azerbaycan-Gürcistan sınırında şehit düşen 20 asker, Mürted Hava Meydan Komutanlığı'nda düzenlenen törenle son yolculuklarına uğurlandı. Törende acılı aileler ve devlet yetkilileri bir araya geldi.

Azerbaycan-Gürcistan sınırında gerçekleşen acı olayda hayatını kaybeden 20 kahraman askerimiz, Mürted Hava Meydan Komutanlığı'nda düzenlenen anlamlı bir törenle sonsuzluğa uğurlanıyor.
SON GÖREVLERİ İÇİN DUALAR EDİLDİ
Ankara Adli Tıp Kurumu'nda gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından, şehitlerimizin naaşları askeri tören için Mürted Hava Üssü'ne getirildi. Burada, vatanları için canlarını feda eden 20 evladımız için dualar okundu ve onların kutsal görevlerini tamamlaması sebebiyle büyük bir hüzün yaşandı.
ŞEHİT AİLELERİ VE MİLLET TEK YÜREK OLDU
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler gibi önemli isimlerin katıldığı törende, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin komuta kadrosu, siyasetçiler ve acılı aileler bir araya geldi. Tören boyunca gözyaşları içinde evlatlarına veda eden aileler, tüm ulusu yasa boğdu.
Bakmadan Geçme
Mustafa Destici, Iğdır'da şehit olan asker için taziye mesajı yayımladı
Kemal Kılıçdaroğlu, Iğdır'daki şehit asker için taziye mesajı yayımladı
Fırat Kalkanı'nda kahraman askerimiz şehit düştü: Acı haber Türkiye'yi yasa boğdu
Bingöl'de yürek burkan anma: 33 yıl önce katledilen 33 asker unutulmadı
Rüzgâr nedeniyle dolanan Türk bayrağını düzeltmek için direğe tırmandı
Ağrı’da devriye kazası: Şehit Uzman Çavuş Selman Akarsel memleketine uğurlandı
Yorumlar
- Alp Demir
Bu ülkenin başında RTE oldukça, sadece Suud krallarının gebermesi nedeniyle milli !!!!! yas ilan edilebilir. Karar gazetesi yazarı Ulvi Saran, 10 Kasım'da milleti zorla durduruyorlar, bunu kaldırın diye yazabiliyor bu ülkede.
