Gündem

Şok eden pizza faciası: Cizre'de bir kişi hayatını kaybetti, 3 kişi hastanede

Cizre'de bir kafede pizza yedikten sonra rahatsızlanan dört kişiden biri hayatını kaybetti, diğer üçü hastanede tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Şok eden pizza faciası: Cizre'de bir kişi hayatını kaybetti, 3 kişi hastanede

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, bir kafede pizza yedikten sonra rahatsızlanan dört kişiden biri hayatını kaybetti. Mehmet Emin İğdi (45), Cizre Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldıktan sonra doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Diğer üç kişi ise aynı hastanede tedavi altına alındı.

OLAYIN ARDINDAN SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayın ardından kafedeki yiyeceklerden numune alınarak inceleme için laboratuvara gönderildi. İş yeri sahibi, ifadesinin alınması için emniyet birimlerine götürüldü. Yetkililer, olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattığını duyurdu.

OTOPSİ SONUCU BEKLENİYOR

Mehmet Emin İğdi'nin cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Ölüm nedeni, otopsi sonuçlarının açıklanmasıyla netlik kazanacak. Olay, bölgede şok etkisi yarattı ve gıda güvenliği konusunda endişeleri artırdı.

Bu Yazıyı Paylaş