Stephen Hubbard, Rusya'dan takassız serbest bırakıldı
ABD vatandaşı Stephen Hubbard, Rusya'da tutuklu bulunduğu süre zarfında yapılan müzakereler sonucunda takassız olarak serbest bırakıldı ve ülkesine dönmek üzere yola çıktı.

ABD Başkanı Donald Trump, Rusya'da tutuklu bulunan Stephen Hubbard'ın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinin ardından serbest bırakıldığını duyurdu.
Detaylı açıklama
Trump, sanal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Hubbard'ın yaklaşık 4 yıl önce Joe Biden yönetimi döneminde tutuklandığını belirtti. Serbest bırakılmasının ardından Hubbard'ın ülkesine dönmek üzere yola çıktığı ve ailesine kavuşacağı bilgisi verildi. Trump, Hubbard'ın serbest kalmasının herhangi bir takas olmaksızın gerçekleştiğini vurguladı.
Başkanın açıklamaları
Trump, “Hubbard'ın serbest bırakılması için herhangi bir taviz vermedik ve bu durum Rusya açısından emsalsiz” dedi. Ayrıca, Biden yönetiminin Hubbard'ın serbest kalmasını daha önce sağlaması gerektiğini ifade etti. Trump, birçok kişinin Rusya'ya yaptırım uygulanmasını talep ettiğini belirterek, bu durumda müzakerelerin gerçekleşemeyeceği uyarısında bulundu.
Bakmadan Geçme
Trump, Rusya'ya yönelik yeni yaptırımları askıya aldı
Rusya: Karadeniz'de iki kuru yük gemisi vuruldu
AB Yüksek Temsilcisi Kallas, Rusya üzerindeki baskının devam etmesi gerektiğini vurguladı
Zelenskiy: Rusya'daki Uhta petrol rafinerisine saldırdık
Almanya Başbakanı: Moskova bizi test ediyor
Rusya, Zelenskiy'in açıklamalarına karşı saldırıları artıracak
