Sultanbeyli'de silah imalathanesi deşifre edildi: 366 silah ele geçirildi
İstanbul'da Sultanbeyli'de düzenlenen operasyonda, yasadışı silah imalathanesi deşifre edildi ve 366 silah dahil çok sayıda malzeme ele geçirilirken bir şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Sultanbeyli'de bir ikametgahın yasadışı silah imalatı için kullanıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. 13 Şubat'ta düzenlenen operasyonda, Ü.K. isimli şüpheli gözaltına alındı ve evde geniş çaplı bir silah imalathanesi ortaya çıkarıldı.

OPERASYONDA ELE GEÇİRİLEN MALZEMELER ŞOK ETTİ
Polis ekiplerinin evde yaptığı aramalarda, 366 adet silah, 85 silah namlusu, 100 silah gövdesi, 385 şarjör ve çok sayıda icra mili, yay ve tetik tertibatı ele geçirildi. Bu bulgular, adresin organize bir şekilde silah üretimi için kullanıldığını gözler önüne serdi.

ŞÜPHELİ İFADESİ ALINMAK ÜZERE GÖTÜRÜLDÜ
Operasyon, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirildi. Gözaltına alınan Ü.K., ifadesinin alınması için emniyet birimlerine götürüldü. Soruşturma, silah imalatı ve dağıtım ağının detaylarını ortaya çıkarmak üzere derinleştiriliyor.
Bakmadan Geçme
İstanbul’un En İyi ve En Kötü Mahalleleri Belli Oldu
Sultanbeyli otogarda DEAŞ'lı şüpheli etkisiz hale getirildi
Sultanbeyli'de DEAŞ operasyonu: Şüpheli etkisiz hale getirildi
Sultanbeyli orman yangını şüphelileri tutuklandı
Sultanbeyli pazarında vatandaştan şikayetler: 'Bolluk içinde yokluk var
Sultanbeyli'de 4 bin çift ücretsiz nikah hizmeti aldı
