Sultangazi'de kaybolan demans hastası İhsan Çakır için umutlar tükeniyor
Sultangazi'de kaybolan demans hastası İhsan Çakır için 14 gündür sürdürülen arama çalışmaları, ailesinin çaresiz bekleyişiyle devam ediyor. Her geçen gün umutlar azalıyor.

Sultangazi'de yaşayan 74 yaşındaki İhsan Çakır, 1 Haziran sabahı evden çıkmasının ardından kayboldu. Ailesi ve polis ekipleri, kaybolduğu günden bu yana arama çalışmalarını sürdürüyor.

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
İhsan Çakır, demans hastası olması nedeniyle zihinsel olarak zor anlar yaşıyor. Oğlu Hasan Çakır, babasının kaybolduğu günden beri kendisiyle iletişim kuramadıklarını ifade ederek, “Evden çıktığı andan itibaren ne yediğimiz yemekten, ne de yaşadığımız hayattan hiçbir tat alamadık. Ne yapacağımızı bilmiyoruz” dedi. Aile, kaybolduğu gün Zeytinburnu Sahili’nde görülen babaları için her yere başvurarak yardım talep ediyor.

AİLE İHTİYAÇ DUYDUĞU BİLGİLERİ ARIYOR
Birçok kişiyle iletişime geçtiklerini belirten Hasan Çakır, “Her yerde arıyoruz, ama daha hiçbir bilgi alamadık. Babamı gören, duyan en ufak bilgi dahi olsa bizimle paylaşırsa çok iyi olur” dedi. Aile, özellikle demans hastalığı nedeniyle babalarının sağlığı hakkında endişeler taşıyor. Zaman geçtikçe umutları azalıyor, ancak yine de babalarının bulunması için her türlü çabayı gösteriyorlar.


Bakmadan Geçme
Çatalca'da mantar toplamaya giden iki kişi kayboldu
Gülistan Doku'nun çalıştığı kafedeki üst kat görüntüleri yok
Yenice'de kaybolan 13 yaşındaki Rıdvan için arama çalışmaları sürüyor
Hastaneden kaçan İzzet T., 5 gün dağda yaşadı
Beyoğlu'nda kaybolan 13 yaşındaki Sarvinoz, konsolosluğa gitti
Tokat'ta kaybolan Ceren Nisa için aile endişeli
