Tabut başındaki görüntüler olay olmuştu! Melek Bal’ın savunması yeni tartışma başlattı
Umut Akyürek’in kızı Melek Bal, dedesinin cenazesinde çektiği TikTok videosuna gelen tepkilere yanıt verdi. Bal’ın “Pişman değilim” sözleri sosyal medyada yeniden gündem oldu.
Türk sanat müziği sanatçıları Umut Akyürek ve Oktay Ertuğrul’un kızı Melek Bal, dedesinin cenaze töreninde çektiği TikTok videosuyla sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Tabut başında çekilen görüntüler kısa sürede gündem olurken, çok sayıda sosyal medya kullanıcısı Bal’a tepki gösterdi.
“Dedem bunu tercih ederdi”
Eleştirilerin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Melek Bal, dedesiyle arasında güçlü bir bağ olduğunu söyledi.
Bal açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Ben dedemi çok severdim, dedem de beni çok severdi. Son dönemde demansı vardı ve her şeyi unutmaya başlamıştı ama çok neşeli bir insandı. Dedemin arkasından herkes çok ağladı, en çok da ben ağladım belki de.”
Açıklamasının devamında yaptığı paylaşım nedeniyle pişman olmadığını belirten Bal, şu sözleri kullandı:
“Dedem arkasından ağlanmasındansa bunu tercih ederdi. Benim üzülmediğimi nereden biliyorsunuz? Olayın şokunun da etkisi var, o an ne yaptığımı bilmiyordum. Pişman değilim, kimse de umurumda değil.”
Yeni şarkı açıklaması yeniden gündem oldu
Melek Bal’ın açıklamalarındaki bir diğer detay ise sosyal medyada yeni tartışmalara neden oldu. Kendisine yöneltilen “prim” eleştirilerine de değinen Bal, yeni şarkısının çıkış tarihini paylaştı.
“Yeni şarkım 22 Mayıs’ta çıkacak. Prim diyebilirsiniz. Hayat devam ediyor.”
Bu açıklama sonrası sosyal medyada kullanıcılar arasında farklı yorumlar yapılırken, paylaşım kısa sürede yeniden gündem oldu.
Sosyal medyada tartışma büyüdü
Cenaze töreninde çekilen görüntüler ve ardından gelen açıklamalar, sosyal medya kullanıcıları arasında “yas kültürü” ve “sosyal medya sınırları” tartışmasını yeniden gündeme taşıdı.
Bakmadan Geçme
Abdullah Gül, amcasının cenaze törenine katıldı
Soma'daki göçükte hayatını kaybeden madenci, Gediz'de defnedildi
Osmaniye'de saldırıda hayatını kaybeden öğretmen defnedildi
Emekli polis Ali Şekeroğlu, cenaze namazının ardından defnedildi
Şehit uzman çavuş Coşkun Sevim, memleketine uğurlandı
Usta Oyuncu Gülsen Tuncer Hayatını Kaybetti: Cenaze Programı Belli Oldu
