Asayiş

Tabutun İçinde Sağ Bulundu

HABER MERKEZİ
HABER MERKEZİ
1 dk Sesli Dinle 0
Tabutun İçinde Sağ Bulundu

Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 58 yaşındaki O.T., jandarma ekiplerinin yürüttüğü titiz arama çalışmaları sonucunda mahalle mezarlığındaki depoda, bir tabutun içinde sağ olarak bulundu.

Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesine bağlı Yenipazar Beldesi’nde akıllara durgunluk veren bir kayıp vakası yaşandı. Evinden ayrıldıktan sonra uzun süre kendisinden haber alınamayan 58 yaşındaki O.T.’nin yakınları, hayatından endişe ederek durumu derhal Yenipazar Jandarma Karakol Komutanlığına bildirdi.

Arama Çalışmaları Mezarlıkta Son Buldu

İhbar üzerine zaman kaybetmeden harekete geçen jandarma ekipleri, belde genelinde ve çevre arazilerde geniş çaplı bir arama operasyonu başlattı. Ekiplerin yürüttüğü saha taramaları sırasında, Ömerli Mahallesi Mezarlığı içerisinde bulunan malzeme deposu da mercek altına alındı.

Depoya giren ekipler, içeride bulunan boş bir tabutu kontrol ettiklerinde büyük bir şaşkınlık yaşadı. Günlerdir aranan O.T., tabutun içerisinde sağ olarak bulundu.

Sağlık Durumu İyi, Olay çözülemedi

Jandarma ekipleri tarafından tabuttan çıkarılan O.T. için derhal sağlık ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen sağlık görevlilerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından 58 yaşındaki adam, genel sağlık durumunun kontrol edilmesi ve tedbir amaçlı incelemelerin yapılması için hastaneye sevk edildi.

Öte yandan, O.T.’nin mezarlıktaki depoya nasıl girdiği, tabutun içine neden saklandığı veya ne kadar süredir orada bulunduğu henüz netlik kazanmadı. Jandarma ekipleri, olayın arkasındaki gizemi çözmek amacıyla geniş çaplı bir inceleme başlattı.

Bu Yazıyı Paylaş