Asayiş

Tarsus'ta babanın minibüsü altında kalan Salih, son yolculuğuna uğurlandı

Tarsus'ta babasının minibüsü altında kalan 2 yaşındaki Salih Çiftçi, hayatını kaybettikten sonra toprağa verildi. Baba Aziz Çiftçi, gözaltına alındı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Tarsus'ta babanın minibüsü altında kalan Salih, son yolculuğuna uğurlandı

Mersin'in Tarsus ilçesinde, babası Aziz Çiftçi'nin park etmeye çalıştığı minibüsün altında kalarak hayatını kaybeden 2 yaşındaki Salih Çiftçi, toprağa verildi.

Tarsus\

TRAJİK KAZA DETAYLARI

Kaza, Tarsus'un Çiçekli Mahallesi'nde meydana geldi. Aziz Çiftçi, tarım işçilerini taşıyan servis aracıyla eve dönerken, oğlu Salih'in bulunduğu sokakta minibüsü park etmek istedi. Ancak ne yazık ki, bu sırada oğlu Salih, aracın altında kalarak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan küçük Salih, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Tarsus\

CENAZE TÖRENİ VE SONRASINDAKİ GELİŞMELER

Salih Çiftçi'nin cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ailesi tarafından alındı ve Çiçekli Mahallesi Mezarlığı'na götürüldü. Cenaze törenine katılan baba Aziz Çiftçi, oğlunun defninin ardından gözaltına alındı ve ifade işlemleri için emniyete götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Yazıyı Paylaş