Tatilci öğretmenin 1.6 milyonluk 'tiny house'u sırra kadem bastı!
Adana'da tatildeyken 1.6 milyon liralık 'tiny house'u çalınan öğretmen Burcu Güven, yaşadığı şokun ardından yetkililerden yardım istedi. Emeği ve hayalleri çalınan Güven, evine kavuşmayı umut ediyor.

Adana'da yaşayan ve tatil için Endonezya'nın Bali Adası'na giden okul öncesi öğretmeni Burcu Güven'in (37), 1 milyon 650 bin lira değerindeki 'tiny house'u, tatildeyken kimliği belirsiz kişilerce çalındı. Güven, yaşadığı şokla tatilini yarıda kesip Adana'ya döndü.

TATİLDEYKEN GELEN KÖTÜ HABER
Seyhan ilçesi Yenimahalle'deki boş bir arazide bulunan taşınabilir evinin 7 Haziran'da çalındığını öğrenen Güven, hemen emniyete başvurarak şikayetçi oldu. Ailesiyle birlikte hem yatırım hem de hobi amacıyla bu evi aldıklarını belirten Güven, yaşadıkları mağduriyeti dile getirdi.

EMEĞİMİZ VE HAYALLERİMİZ ÇALINDI
Burcu Güven, "Bizim için büyük bir yatırımdı. Bizim emeğimiz ve hayallerimiz olan bu yapıyı çaldılar." diyerek yetkililerden hırsızların bulunmasını ve evine kavuşmak istediğini belirtti. Gören veya duyan herkesten yardım talep eden Güven, taşınabilir evinin bulunması için umutla yetkililerden gelecek haberi bekliyor.



Bakmadan Geçme
2 milyon liralık kablo hırsızlığında 13 şüpheli yakalandı
İş arkadaşlarının evinden altın ve para çalan 2 şüpheli yakalandı
Aksaray'da bir günde traktör ve otomobil çalan şüpheli tutuklandı
Otomobilden saat çalan çocuk kamerada
Karasu'daki hırsızlık: 3 şüpheli Adapazarı'nda yakalandı
152 yıl hapis cezasıyla aranan 17 yaşındaki firari Manisa'da yakalandı
