TBMM Başkanı Kurtulmuş, polisleri kabul etti
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Polis Teşkilatı'nın 181. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle TBMM Koruma Daire Başkanı ve emniyet mensuplarını kabul etti. Kurtulmuş, şehit ve gazileri anarak polislere teşekkür etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Türk Polis Teşkilatı'nın 181. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla TBMM Koruma Daire Başkanı Murat Çelik ve beraberindeki emniyet mensuplarını kabul etti.

Polis Teşkilatı'nın Özel Günü
TBMM'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Başkan Kurtulmuş, polis teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutladı. Kabulde, TBMM Koruma Daire Başkanlığı bünyesinde görev yapan personelin yanı sıra, ülkenin dört bir yanında fedakârca görev yapan tüm polislerin gününün kutlandığı belirtildi.
Şehit ve Gaziler Anıldı
Kurtulmuş, konuşmasında, milletin huzuru ve güvenliği için canlarını feda eden aziz şehitleri rahmetle, kahraman gazileri ise minnet ve saygıyla andı. Gazi Meclis'in güvenliğinin emniyet teşkilatına emanet olduğunu vurgulayan Kurtulmuş, ülke genelinde huzur ve asayişin sağlanması için büyük bir özveriyle görev yapan polislere teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.
Bakmadan Geçme
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Sakarya Zaferi'ni andı
Kurtulmuş: Daha güçlü bir Orta Doğu inşa edeceğiz
Numan Kurtulmuş, Sivas Kongresi’nin 107’inci yıl dönümünü kutladı
Kurtulmuş'tan 30 Ağustos mesajı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Zafer Haftası törenine katıldı
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Türkiye'nin yükselişine vurgu yaptı
