Gündem

TBMM'de Yusuf Fevzi Arıcı için anlamlı veda töreni

Eski Mersin Milletvekili Yusuf Fevzi Arıcı için TBMM'de düzenlenen cenaze töreninde katılımcılar duygusal anlar yaşadı. Arıcı, memleketi Mersin'e uğurlandı.
ANKA
ANKA
1 dk Sesli Dinle 0
TBMM'de Yusuf Fevzi Arıcı için anlamlı veda töreni

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde, eski Mersin Milletvekili Yusuf Fevzi Arıcı için bir cenaze töreni düzenlendi.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Cenaze törenine, Arıcı'nın ailesi ve yakınlarının yanı sıra CHP Grup Başkanı Özgür Özel, diğer partilerin grup başkanvekilleri ve milletvekilleri de katıldı. Törende, Yusuf Fevzi Arıcı'nın hayatı ve siyaset hayatına dair anılar paylaşıldı. Bu anlamlı anlar, katılımcılara duygusal anlar yaşattı.

MEMLEKETİNE UĞURLANDI

TBMM'deki törenin ardından, Yusuf Fevzi Arıcı'nın naaşı, defnedilmek üzere memleketi Mersin'in Gülnar ilçesine götürülecek. Arıcı, 2 Haziran'da Gülnar Ayvalı mezarlığına defnedilecek. Önceki dönemlerde Mersin Milletvekilliği yapmış olan Arıcı, evli ve iki çocuk babasıydı.

Bu Yazıyı Paylaş