Asayiş

Tekirdağ'da çocuk parkında çıkan yangın, oyun gruplarını yaktı

Tekirdağ'da bir çocuk parkında çıkan yangın, çocukların yakılan tahtaları nedeniyle meydana geldi ve oyun gruplarına zarar verdi.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Tekirdağ'da çocuk parkında çıkan yangın, oyun gruplarını yaktı

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde bulunan bir çocuk parkında, yakılan tahta parçaları nedeniyle yangın çıktı.

YANGININ NEDENİ ÇOCUKLARIN OYUNU

Marmaracık Mahallesi Aytepe Caddesi’ndeki çocuk parkının oyun alanında, saat 15.00 sıralarında meydana gelen yangın, iddiaya göre bir grup çocuğun yanlarında getirdikleri tahta parçalarını yakarak ısınma çabası sonucu başladı. Yakılan tahtalar, parkın plastik zeminini tutuşturunca alevler büyüdü ve hızla oyun parkına sıçradı.

İTFAİYE EKİPLERİ OLAY YERİNDE

Yangın sonrası çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis ve itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. İtfaiyecilerin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sonucunda bazı oyun grupları zarar gördü. Olayla ilgili polis inceleme başlattı.

Bu Yazıyı Paylaş