Teknofest'te 1 milyon 100 bin yarışmacı yarıştı
TEKNOFEST'in son gününde yoğun bir katılım yaşandı. 565 binden fazla takım ve 1 milyon 100 bin yarışmacı, toplamda 85 milyon TL'den fazla maddi destek ve 65 milyon TL'nin üzerinde ödül için yarıştılar.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile T3 Vakfı öncülüğünde düzenlenen TEKNOFEST'in son gününde yoğun bir katılım yaşandı.

YÜKSEK KATILIM
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İstanbul Valisi Davut Gül ve T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Haluk Bayraktar da etkinliği ziyaret etti. 565 binden fazla takım ve 1 milyon 100 bin yarışmacı, teknoloji yarışmalarına başvurdu.
ÖDÜLLER VE DESTEKLER
Ön elemeyi geçen takımlar, 85 milyon TL'den fazla maddi destek alacak. Dereceye giren takımlar ise 65 milyon TL'nin üzerinde ödül kazanacak. Yılmaz, Türkiye'nin teknolojik bağımsızlığına vurgu yaparak, "Türkiye Yüzyılı, teknolojinin yüzyılı olacak" dedi.
Bakmadan Geçme
Bakan Kacır, TEKNOFEST'in Türkiye için önemini vurguladı
Malatya'da İHA yarışmaları sona erdi
Mardin'de TEKNOFEST insansız kara araçları yarışı yapıldı
Mardin'de TEKNOFEST İnsansız Kara Aracı Yarışması başladı
Mardin'de TEKNOFEST İnsansız Kara Aracı Yarışması başladı
Teknofest nükleer yarışmasında 42 takım finale kaldı
