Dünya

Teksas'ta kan donduran saldırılar: 2 can kaybı, 3 yaralı!

Teksas'ta Seung Ho Han tarafından düzenlenen iki ayrı silahlı saldırıda 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Şüpheli, mali anlaşmazlıklar nedeniyle cinayetleri işlediğini itiraf etti ve yakalandı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Teksas'ta kan donduran saldırılar: 2 can kaybı, 3 yaralı!

ABD'nin Teksas eyaleti, dün peş peşe yaşanan iki vahim silahlı saldırıyla sarsıldı. Carrollton bölgesinde meydana gelen olaylarda toplam 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Olayın detayları, güvenlik güçlerinin hızlı müdahalesiyle aydınlatılmaya çalışılıyor.

Teksas\

SALDIRILARIN KRONOLOJİSİ VE FAİLİ

İlk saldırı, yerel saatle 09.57'de State Highway 121 otoyolu üzerinde kaydedildi. 69 yaşındaki şüpheli Seung Ho Han'ın açtığı ateş sonucu 1 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, biri kadın olmak üzere 3 kişi ise yaralandı. Bu olayın ardından, saat 11.13'te Old Denton Yolu üzerindeki bir apartmandan ikinci bir silahlı saldırı ihbarı geldi. Polis ekiplerinin daireye ulaşmasıyla, içeride bir cansız beden daha bulundu. Yürütülen soruşturma neticesinde, her iki saldırının da failinin Seung Ho Han olduğu kesinleşti.

ŞÜPHELİ YAKALANDI VE MOTİV OLAYI

Şüpheli Seung Ho Han, saldırıların ardından saat 12.12'de Koreatown (Kore Mahallesi) yakınlarında kısa süreli bir yaya takibi sonucu polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunda, 5 kişiyi vurduğunu itiraf eden Han'ın, iş ilişkilerinden kaynaklanan mali anlaşmazlıklar nedeniyle öfkeli olduğunu belirttiği öğrenildi. Yaralıların hastanedeki tedavileri sürerken, sağlık durumlarının stabil olduğu bildirildi. Yetkililer, halk için devam eden bir tehdit bulunmadığı yönünde güvence verdi.

Bu Yazıyı Paylaş