tırda saklı FETÖcü öğretmen yakalandı: 8 yıl hapis cezasıyla tutuklandı
Edirnede durdurulan tırda FETÖ üyesi ve meslekten ihraç edilmiş eski öğretmen Ö.D. ile tır sürücüsü E.E. yakalandı. Ö.D. 8 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla, E.E. ise göçmen kaçakçılığından tutuklandı.

Edirnenin Uzunköprü ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, bir tırda gizlenmiş FETÖ üyesi eski öğretmen yakalandı. Operasyon, Uzunköprü Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ve Keşan Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Büro Amirliği ekiplerinin koordineli çalışması sonucunda dün sabah saatlerinde yapıldı.
GİZLENMİŞ HALDE BULUNDU
Durdurulan tırda yapılan aramalarda, meslekten ihraç edilmiş ve FETÖ üyesi olmak suçundan 8 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ö.D. isimli eski öğretmen ile tır sürücüsü E.E. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ö.D., savcılıktaki sorgusu sonrası nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.
SÜRÜCÜ DE TUTUKLANDI
Öte yandan, tır sürücüsü E.E. ise "göçmen kaçakçılığı" suçlamasıyla tutuklanarak aynı cezaevine gönderildi. Bu operasyon, FETÖ ile mücadele kapsamında sürdürülen çalışmaların bir parçası olarak kayıtlara geçti.
Bakmadan Geçme
Ankara'da FETÖ operasyonunda 7 kişi tutuklandı
İzmir'de FETÖ yapılanmasına yönelik operasyonda 21 gözaltı
Ankara'da FETÖ soruşturmasında 3 kişi gözaltına alındı
FETÖ'nün kamu mahrem izdivaç yapılanmasına operasyon düzenlendi
Kurtlar Vadisi Pusu'ya FETÖ İncelemesi
FETÖ'ye yönelik 15 ilde operasyon: 26 kişi gözaltında
