Tokat'ta sağanak sonrası tarım arazileri sular altında kaldı
Tokat'ın Pazar ilçesinde etkili sağanaklar sonucu Yeşilırmak'ın taşmasıyla tarım arazileri sular altında kaldı. Dronla çekilen görüntüler durumu gözler önüne serdi.

Tokat'ın Pazar ilçesinde etkili olan sağanak yağışların ardından Yeşilırmak nehrinin taşmasıyla birlikte ekili tarım arazileri sular altında kaldı.

TARIM ARAZİLERİ GÖLE DÖNDÜ
Bölgede yoğun yağışlar nedeniyle nehrin debisi yükselirken, Ovayurt köyü mevkisinde ırmak yatağından taşarak çevresindeki tarım arazilerine yayıldı. Taşkın sonucu özellikle ekili alanların büyük bölümü su altında kaldı. Bu durum, yerel tarım üretimi üzerinde olumsuz etkilere yol açabilir.

DRONDAN GÖRÜNTÜLER
Su baskınının boyutunu gözler önüne seren dron görüntüleri, bölgedeki tarım arazilerinin göle dönmesi ve bazı köy yollarının da suyla kaplanmasını ortaya koydu. Yerel halkın yaşadığı sıkıntılar ve tarımsal üretimin geleceği, bu görüntülerle daha da belirgin hale geldi.


Bakmadan Geçme
Tokat'ta mide bulantısı şikayetleri artıyor, hastanelere başvuru sayısı yükseldi
Tokat'ta bulantı ve ishal vakaları artıyor, hastaneye başvuran sayısı 2 bin 914'e ulaştı
Tokat’ta İçme Suyu Alarmı: 2 Bini Aşkın Kişi Hastaneye Başvurdu, Valilikten Acil Uyarı Geldi!
Tokat'ta hastanelere başvuranların sayısı 1400'e yaklaştı
Tokat'ta kaçak define arayan üç kişi gözaltına alındı
Yeni Parti Tokat İl Başkanı Kurtgöz, halkın iktidarını vurguladı
