Gündem

Tokyo 2025 öncesi milli takımlara motivasyon programı düzenlendi

Tokyo 2025 Deaflympics Olimpiyatları öncesinde Yalova'da düzenlenen motivasyon programında sporculara birlik ve başarı mesajları verildi.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Tokyo 2025 öncesi milli takımlara motivasyon programı düzenlendi

TOKYO 2025 Deaflympics Olimpiyatları öncesi Yalova'da Milli Takımlar Koordinasyon ve Motivasyon Programı gerçekleştirildi. Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Dursun Gözel'in açılış konuşmasıyla başlayan program, sporcuların ve antrenörlerin katılımıyla devam etti.

MİLLİ TAKIMLARIN HAZIRLIKLARI

Gözel, sporculara Tokyo'da sadece yarışmak değil, aynı zamanda Türkiye'yi temsil etmek ve bayrağı tüm dünyaya tanıtmak için bir araya geldiklerini hatırlattı. Toplamda 186 sporcunun, 18 farklı branşta olimpiyatlara katılacağı bilgisi verildi. Program, soru-cevap bölümü ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

SPORCULARDAN HEDEF AÇIKLAMALARI

Milli sporcu Didem Kiraz, Tokyo'da ülkesini temsil etmenin gururunu yaşadığını ve bayrağını dalgalandırmak istediğini ifade etti. Diğer bir milli sporcu Ahmet Talha Akıncı ise altın madalya hedefiyle Tokyo'ya gideceğini belirtti. Bu program, sporcuların motivasyonunu artırmayı ve Tokyo'daki başarı hikayelerini yazmalarını sağlamak amacıyla düzenlendi.

Bu Yazıyı Paylaş