Spor

Trabzonspor lige beraberlikle başladı

Trabzonspor, Süper Lig'in ilk haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Yeni transfer Mohamed Salah ilk kez forma giydiği maçta bordo-mavililer galibiyeti kaçırdı.
ANKA
ANKA
1 dk Sesli Dinle 0
Trabzonspor lige beraberlikle başladı

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Trabzonspor, deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaştı. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan mücadele, 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. Bordo-mavililer, galibiyeti kaçırırken ligdeki ilk puanını aldı.

İlk yarıda üstünlük bordo-mavililerde

Trabzonspor, 43. dakikada Saviolo'nun attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Ancak bu üstünlük uzun sürmedi. Kasımpaşa, 56. dakikada kazandığı penaltıyı Benedyczak ile gole çevirerek skora denge getirdi. Maçın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca takımlar sahadan birer puanla ayrıldı.

Salah ilk kez forma giydi

Trabzonspor'un yeni transferlerinden Mısırlı yıldız Mohamed Salah, Kasımpaşa karşısında ilk kez resmi maçta forma giydi. Salah, karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı ve 58. dakikada oyuna dahil oldu. Bu sonuçla Emre Belözoğlu yönetimindeki Kasımpaşa ve Fatih Tekke yönetimindeki Trabzonspor, sezona beraberlikle başlamış oldu. Ligin gelecek haftasında Kasımpaşa Çorum FK deplasmanına gidecek, Trabzonspor ise sahasında Başakşehir'i ağırlayacak.

Bu Yazıyı Paylaş