Spor

Trabzonspor, Mathias Lovik’i kadrosuna kattı

Trabzonspor, Norveçli futbolcu Mathias Lovik’in transferini tamamlayarak 4,5 yıllık sözleşme imzaladı ve detayları kamuoyuna duyurdu.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Trabzonspor, Mathias Lovik’i kadrosuna kattı

Trabzonspor, Norveçli futbolcu Mathias Johan Fjortoft Lovik’in kesin transferi konusunda önemli bir anlaşma sağladığını duyurdu.

PARMA İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Bordo-mavili kulüp, Lovik ile 4,5 yıllık sözleşme imzalarken, oyuncunun transferi için İtalya Serie A ekiplerinden Parma Kulübü’ne 4 milyon Euro’nun 6 taksit halinde ödeneceğini belirtti. Yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Mathias Johan Fjortoft Lovik'in, Kulübümüze kesin transferi konusunda Parma Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır.” ifadeleri yer aldı.

TRANSFER DETAYLARI

Ayrıca, Lovik'in başka bir kulübe transfer olması durumunda elde edilecek transfer bedelinin, bu anlaşma gereği ödenecek bedeller düşüldükten sonra kalan kısmının %10'unun ödeneceği açıklandı. Oyuncuya, 2025-2026 futbol sezonu ikinci yarısı için 400.000 Euro, diğer sezonlarda ise her bir sezon için 800.000 Euro garanti ücret ödeneceği belirtildi.

Bu Yazıyı Paylaş