Asayiş

Traktör kazasında 15 yaşındaki Efe'nin hayatı karardı

Aydın'ın Germencik ilçesinde dün gece meydana gelen traktör kazasında 15 yaşındaki Efe Çobanoğlu hayatını kaybetti. Kaza sonrası soruşturma başlatıldı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Traktör kazasında 15 yaşındaki Efe'nin hayatı karardı

Aydın'ın Germencik ilçesinde dün gece yaşanan trajik bir olayda, henüz 15 yaşındaki Efe Çobanoğlu, kontrolünü kaybettiği traktörün devrilmesi sonucu yaşamını yitirdi. Olay, saat 23.00 sularında Çamköy Mahallesi'nde meydana geldi.

GENÇ YAŞTA SON BULAN HAYAT

Edinilen bilgilere göre, 09 ANA 633 plakalı traktörün direksiyonunda bulunan Efe Çobanoğlu, henüz belirlenemeyen bir nedenle aracın kontrolünü kaybetti. Devrilen traktörün altında kalan genç sürücü için olay yerine derhal sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ancak sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede Çobanoğlu'nun hayatını kaybettiğini tespit etti.

SON YOLCULUK VE SORUŞTURMA

Hayatını kaybeden Efe Çobanoğlu'nun cenazesi, Çamköy Camii'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedildi. Yaşanan bu acı olayla ilgili olarak jandarma tarafından kapsamlı bir soruşturma başlatıldı.

Bu Yazıyı Paylaş