Traktör kazasında Mert Can Koçak hayatını kaybetti, babası yaralandı
Mersin'in Silifke ilçesinde traktörün uçuruma yuvarlanması sonucu 10 yaşındaki Mert Can Koçak hayatını kaybetti, babası yaralandı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Mersin'in Silifke ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen talihsiz bir kaza, yürekleri burktu. Kırsal Seyranlık Mahallesi'nde bir traktör, sürücüsünün kontrolünden çıkarak uçuruma yuvarlandı.
TRAKTÖR UÇURUMA YUVARLANDI
Kazada, 10 yaşındaki Mert Can Koçak olay yerinde hayatını kaybederken, babası Yılmaz Koçak yaralandı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri hızla kaza yerine ulaştı. Mert Can'ın cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi için morga kaldırıldı.
KAZA İLE İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI
Yaralı babası Yılmaz Koçak ise ambulansla hastaneye sevk edildi. Kazanın ardından ilgili makamlar, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Mert Can Koçak’ın kaybı, ailesi ve çevresindeki herkes için büyük bir üzüntü kaynağı oldu.
Bakmadan Geçme
Hemşire adayı ölen sürücüye hapis ve tahliye
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde başkan vekili seçimi yapıldı
Bal yüklü kamyonet devrildi: 3 yaralı
Bingöl'de otomobil bariyerlere çarptı: 2 ölü, 2 yaralı
Polatlı'da kaza: Motosikletli ağır yaralandı
Kırkağaç'ta elektrikli bisikletli sürücü kaza sonucu hayatını kaybetti
