Tülay Özer’e veda: Kardeşi Zerrin Özer fenalaştı
Türk müziğinin sevilen isimlerinden Tülay Özer, 79 yaşında hayatını kaybetti. Cenazede kardeşi Zerrin Özer rahatsızlanarak törene katılamadı.

Bir süredir böbrek yetmezliği nedeniyle diyaliz tedavisi gören Tülay Özer için Zincirlikuyu Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.
Törene sanat dünyasından Selami Şahin, Atilla Atasoy ve Ender Saraç ile çok sayıda seveni katıldı.
Zerrin Özer cenazede fenalaştı
Ablasının cenazesine katılmak üzere camiye gelen Zerrin Özer, sağlık sorunları nedeniyle araçtan inemedi.
Fenalaşan sanatçı, cenaze namazına katılamadan alandan ayrılmak zorunda kaldı.
Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedildi
Cenaze namazının ardından Tülay Özer, Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Oğlundan duygulandıran sözler
Tülay Özer’in oğlu Kamuran Hakan Rizeli, annesinin sağlık sürecini ve yaşadıkları acıyı şu sözlerle anlattı:
"Annem uzun süredir diyaliz hastasıydı. On seneye yaklaşmıştı. Onun vücuda verdiği bir yorgunluk vardı. Yıpratma vardı. 50 gündür de başka bir sebepten dolayı hastane sürecimiz vardı. Toparlıyor gibi umuyorduk iyiye gidiyordu durumu ama işte takdiri ilahi. Ani bir beyin kanaması oldu. Onun sonucu vücut dayanamadı ve vefat etti. Pandemi süreciyle birlikte annem Marmaris'te yalnız yaşıyordu, ben yanıma gel dedim. Son 5-6 senedir birlikte yaşıyorduk. Evde iki kişi birlikte yaşarken sevgiyi unutmuştum açıkçası. Bu kadar seveni olduğunu tekrar hatırlatınca insan duygulanıyor. Tüm sevenlerine teşekkür ederim"
Bakmadan Geçme
Eski eş cinayetinde ölen kadın toprağa verildi
Şarkıcı Nev, son yolculuğuna uğurlandı
Hatay'da kazada yaşamını yitiren anne ve kızı defnedildi
Zonguldak'ta çöken binada hayatını kaybeden kadın defnedildi
Selde hayatını kaybeden Haşim Ciritlioğlu'nun cenazesi ailesine verildi
Kilis'te motosiklet kazasında yaşamını yitiren sürücü toprağa verildi
