Turgutlu'da bıçakçı ailesinin Kurban Bayramı mesaisi sürüyor
Turgutlu'da bıçakçılık yapan Hakan Pehlivan, Kurban Bayramı öncesi yoğunluk nedeniyle ailesiyle birlikte gece yarısına kadar çalışıyor. Bıçak bileme talepleri arttı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, dedesinden devraldığı bıçakçılık mesleğini sürdüren Hakan Pehlivan (53), Kurban Bayramı öncesi artan yoğunluk nedeniyle eşi ve oğlu ile birlikte gece yarısına kadar çalışıyor.

ÜÇÜNCÜ KUŞAK BICAKÇILIK
Hakan Pehlivan, dedesi Zaim Pehlivan'ın başlattığı, ardından babası Ramazan Pehlivan'ın devraldığı bıçakçılık mesleğini 12 yaşından beri sürdürüyor. Bayram öncesi işlerin yoğunlaştığını dile getiren Pehlivan, ailesinin desteği ile bu yoğun süreci daha iyi yönettiklerini ifade etti.

İŞLERİ YOĞUNLAŞTI
Kurban Bayramı nedeniyle özellikle bıçak bileme taleplerinin arttığını belirten Pehlivan, dükkanlarını sabah saat 09.00'da açtıklarını ve gece yarısına kadar aralıksız çalıştıklarını söyledi. Yeni bıçak alan müşterilerin yanı sıra, eski bıçakların bileme taleplerinin yoğun olduğunu belirten Hakan Pehlivan, “Ailece Turgutlu'da vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi. Eşi Yasemin Pehlivan ise, “Günde 10-12 saat çalışarak siparişleri ve bileme işlerini yetiştiriyoruz” şeklinde konuştu.
Bakmadan Geçme
Kurban Bayramı tatilinin son günü: Tekirdağ-İstanbul kara yolunda yoğun trafik
Bayramın son günü İstanbullular sıcağa karşı sahillere koştu
Kurban pazarında satışlar hayal kırıklığı yarattı: Besiciler zarar ediyor
Ortahisar'dan bayramda vicdanlı dokunuşlar: Şehit ailelerinden kimsesizlere uzanan el
Kurban Bayramı telaşı: Sultangazi'de kesim alanları doldu taştı, o anlar havadan görüntülendi
Kurban Bayramı'nda 'Acemi Kasaplar' yine sahadaydı: Bursa'da yaralı sayısı dikkat çekti
