Gündem

Türk dizileri, uluslararası alanda gurur kaynağı oluyor

Türk dizileri, MIPCOM Fuarı’nda uluslararası izleyicilerle buluşarak büyük ilgi gördü ve Türkiye'nin tanıtım aracı olarak değerlendirildi.
HABER MERKEZİ
HABER MERKEZİ
1 dk Sesli Dinle 0
Türk dizileri, uluslararası alanda gurur kaynağı oluyor

MIPCOM Fuarı’nda dikkat çeken Türk dizileri, uluslararası izleyicilerle buluşarak büyük bir beğeni topladı. Yıldırım, “İlk bölümden ‘Bir sonraki hafta ne olacak?’ duygusu oluşması bizim için çok kıymetli” diyerek dizilerin izleyici üzerindeki etkisini vurguladı.

DİZİLER TÜRKİYE'NİN TANITIM ARACI

Yıldırım, Türk dizilerinin Latin Amerika'dan Orta Doğu’ya, Avrupa'dan Afrika’ya kadar geniş bir izleyici kitlesine ulaştığını belirtti. Konsoloslarla yapılan görüşmelerde dizilerin Türkiye’nin en güçlü tanıtım aracı olduğunun ifade edildiğini anlattı.

GELECEK HAYALLERİ

Dizi hakkında merak uyandıran bilgiler de paylaşan Baysel, “Güller biziz; Cemre, Yade ve ben. Günahların kim olduğu ise dizide netleşecek” dedi. Cannes Film Festivali’nde yer alma hayalleri kurduklarını da belirten oyuncular, “Güçlü senaryolar ve oyunculuklarla bir filmle olur inşallah” dileğinde bulundu.

Bakmadan Geçme

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş