Türkiye basketbol federasyonu kütüphanesi kapılarını açtı
Türkiye Basketbol Federasyonu Kütüphanesi, önemli isimlerin katılımıyla açıldı. Bakan Bak, kütüphanenin Türk basketbolunun geleceği için büyük bir yatırım olduğunu vurguladı.

Türkiye Basketbol Federasyonu Kütüphanesi, Türk basketbolunun geçmişini korumak, bugününü belgelemek ve geleceğine ışık tutmak amacıyla açıldı. Açılışta, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, FIBA Başkanı Şeyh Saud Ali Al Thani ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu gibi önemli isimler yer aldı.
YENİ BİR MERKEZİN AÇILIŞI
Açılışta konuşan Bakan Bak, kütüphanenin sadece bir tesis değil, Türk basketbolunun geleceği için büyük bir yatırım olduğunu vurguladı. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın projeye verdiği destek için teşekkür etti. Kütüphane, basketbol antrenörleri ve öğrencileri için önemli bir kaynak olacak.
BASKETBOLDA BÜYÜK BİR ADIM
FIBA Başkanı Al Thani, Türkiye'nin basketbol alanındaki rolünü övdü ve kütüphanenin Türk basketbolunun tarihi için büyük bir katkı sağlayacağını ifade etti. Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Türkoğlu ise, bu tesisin hayalinin gerçekleştiğini ve Türk basketboluna kalıcı bir katkı yapmanın gururunu yaşadıklarını belirtti. Kütüphane, spor alanındaki yayınları ve araştırmaları bir araya getirerek, basketbol kültürünün gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyor.
Bakmadan Geçme
Fenerbahçe Tarfin, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazandı
Cevat Soydaş Turnuvası'nda şampiyon TOFAŞ
Tofaş, Bursaspor'u yenerek finale çıktı
Galatasaray, Trabzonspor'u mağlup ederek finale yükseldi
Varank, Erdoğan'ın basketbol maçındaki başarısını paylaştı
Karşıyaka, sponsorlara destek çağrısında bulundu
