Dünya

Türkiye'den 'Türk Devletleri Teşkilatı' hamlesi

Bakan Vedat Işıkhan, Azerbaycan Başbakanı Ali Asadov ile bir araya gelerek Türk Devletleri Teşkilatı'nın çalışma ve sosyal koruma alanlarındaki iş birliğini görüştü.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Türkiye'den 'Türk Devletleri Teşkilatı' hamlesi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Azerbaycan temasları kapsamında Başbakan Ali Asadov ile bir araya geldi.

TÜRK DEVLETLERİ İŞ BİRLİĞİ VURGUSU

Bakan Işıkhan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Türk Devletleri Teşkilatı'na üye ülkelerin çalışma, istihdam ve sosyal koruma bakanları olarak gerçekleştirdikleri görüşmeye değindi. Görüşmede, Türk devletleri arasındaki tecrübe paylaşımının ve kurumlar arası iş birliğinin daha da derinleştirilmesinin önemi vurgulandı.

TEŞEKKÜR VE GELECEK ADIMLAR

Işıkhan, Azerbaycan Başbakanı Ali Asadov'a ve mevkidaşı Anar Aliyev'e gösterdikleri sıcak ve samimi ev sahipliği için teşekkürlerini iletti. Toplantı, ülkeler arasındaki mevcut iş birliği bağlarını güçlendirme ve gelecekteki ortak projeleri ele alma amacı taşıdı.

Bu Yazıyı Paylaş