Türkiye, Venezuela'ya deprem sonrası tıbbi yardımlar gönderdi
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Venezuela'daki deprem sonrası 1 TIR dolusu ilaç ve tıbbi malzeme gönderildiğini açıkladı. Türkiye, uluslararası dayanışma ruhuyla hareket ediyor.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Venezuela'da meydana gelen depremin ardından sağlık yardımları kapsamında 1 TIR dolusu ilaç ve tıbbi sarf malzemesinin bölgeye ulaştığını açıkladı.

İYİLİK HAREKETİ SINIRLARI AŞIYOR
Memişoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Sağlık, sınırların ötesinde evrensel bir değerdir. Venezuela’da yaşanan deprem felaketinin yaralarını sarmak için sahada görev yapan UMKE ekiplerimizin ardından, şimdi de 1 TIR dolusu ilaç ve tıbbi sarf malzemesini bölgeye gönderdik" dedi.
HER CANA DESTEK OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Bakan, bu yardımların, derman bekleyen her insana ulaşması için bir iyilik hareketi olduğunu ve Türkiye’nin, uluslararası dayanışma ruhuyla hareket ettiğini vurguladı.
Bakmadan Geçme
Venezuela, ABD ile petrol anlaşması sayesinde yatırımlar bekliyor
Venezuela ve İsrail, konsolosluk ilişkilerini yeniden başlatma kararı aldı
Venezuela'daki depremler, can kaybını 5 bin 546'ya çıkardı
Venezuela'daki depremler, can kaybını 5 bin 398'e çıkardı
Venezuela'da depremler can almaya devam ediyor: 5 bin 208 ölü
Venezuela'daki depremler sebebiyle can kaybı 5 bini geçti
