Tuzla'da 2 bin yıllık Antik Mendirek yeniden hizmette
Antik Mendirek, Tuzla'da yapılan düzenlemelerin ardından hizmete açıldı. Başkan Bingöl, alanın çocuklar ve aileler için önemli bir sosyal tesis olacağını belirtti.

Tuzla'daki 2 bin yıllık geçmişe sahip olan Antik Mendirek, gerçekleştirilen kapsamlı düzenleme çalışmalarının ardından törenle yeniden açıldı.

Açılış töreninde önemli katılımlar
Açılış törenine Tuzla Belediye Başkanı Av. Eren Ali Bingöl, AK Parti İstanbul Milletvekili Yahya Çelik ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Bingöl, çocukların ve gençlerin spor yapabileceği, ailelerin keyifli vakit geçirebileceği alanlar oluşturduklarını belirtti ve bu alanlarda ücretsiz etkinlikler planladıklarını ifade etti.

Hizmet aşkıyla yola devam
Milletvekili Yahya Çelik, Tuzla'da yaşayan biri olarak, bu güzel hizmetin hayata geçmesini sağlayan Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl'e teşekkür ederek, amaçlarının Tuzla ve hemşehrilerine hizmet etmek olduğunu vurguladı. Bingöl ise Antik Mendirek’in, hayal ettikleri bir nokta olduğunu ve buranın gelişimi için çeşitli çalışmalar yaptıklarını aktardı. Ayrıca, Tuzla'nın deniz kıyısının değerlendirilmesi gerektiğini dile getirdi.

İleri hedefler
Bingöl, gelecekte Kamil Abduş Gölü etrafında da projeler geliştirmeyi planladıklarını ve burada su sporlarını aktif hale getireceklerini açıkladı. Açılışa katılan Tuzlalılar, bölgenin yeni düzenlemesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, aileleriyle birlikte bu alanda vakit geçirebileceklerini ifade etti.




Bakmadan Geçme
Tuzla'daki işçi konteynerlerinde çıkan yangın kontrol altına alındı
Tuzla Sanayi Sitesi'nde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alınıyor
Tuzla'daki işçi konteynerinde yangın kontrol altına alındı
Nuri Aslan'dan Tuzla'daki emsal transferleriyle ilgili çarpıcı açıklamalar
Hurşit Güneş'ten CHP'ye Özeleştiri Çağrısı
Ya rozet ya kelepçe… Haber Analiz…
