Tuzla'da iş yerine kurşun yağdıran 2 şüpheli, kameralara yakalandı!
Tuzla'da bir iş yerine silahlı saldırı düzenleyen 16 ve 34 yaşlarındaki iki şüpheli, güvenlik kameraları sayesinde yakalandı. Şüphelilerin daha önce iş yeri sahibini tehdit ettiği de belirlendi.

İstanbul'un Tuzla ilçesinde, bir iş yerine yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırının failleri, polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu güvenlik kameraları merceğinden kaçamadı. Olayın ardından derdest edilen iki şüphelinin, iş yeri sahibini daha önceden tehdit ettikleri de ortaya çıktı.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ŞÜPHELİLERİ ELE VERDİ
21 Mayıs Cuma günü saat 23.38 sularında Aydınlı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, kimliği belirsiz bir şüphelinin iş yerine doğru ateş açtıktan sonra yaya olarak kaçmaya başladığı belirtildi. İhbar üzerine harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını anında incelemeye aldı. Yapılan detaylı incelemelerde, saldırganın olay yerinden kısa bir süre sonra motosikletli başka bir şahısla buluştuğu ve ardından motosiklete binerek kayıplara karıştığı tespit edildi.

TEHDİT MESAJLARI DA ORTAYA ÇIKTI
Polis ekiplerinin saha analizleri ve dar alan çalışmaları sonucunda, saldırganların kimlikleri hızla belirlendi. Operasyon kapsamında, yaşının küçüklüğü nedeniyle F.T. (16) olarak kayıtlara geçen şüpheli ile olaya karıştığı ve motosikleti kullandığı belirlenen B.Ö. (34), aynı mahallede kıskıvrak yakalandı. Emniyette yapılan incelemelerde, şüphelilerin daha önce de iş yeri sahibine yönelik tehdit içerikli mesajlar gönderdikleri bilgisine ulaşıldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan iki şüpheli, 'ruhsatsız silah bulundurmak' ve 'tehdit' suçlarından adliyeye sevk edildi.


Bakmadan Geçme
450 bin TL'lik hırsızlıkta 35 kamera polisin işini kolaylaştırdı
Esenyurt'ta kuyumcuya silahlı saldırganın yakalanma anı kamerada
Büyükçekmece'deki cinayet şüphelilerinin kaçış anları güvenlik kamerasında
Kaza öncesi otobüs, molada yolcuların kahvaltı yaptığı anlar görüntülendi
Esnafın dikkati, cam kıran şüpheliyi yakalattı; o anlar kamerada
Kardeşini av tüfeğiyle vurup öldürdüğü anlar güvenlik kamerasında
