Ulukışla'da feci kaza: TIR ile çarpışan otomobildeki çift hayatını kaybetti
Niğde'nin Ulukışla ilçesinde meydana gelen kazada, TIR ile çarpışan otomobildeki çift hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve TIR şoförü gözaltına alındı.

Niğde'nin Ulukışla ilçesinde, son derece trajik bir kaza meydana geldi. D-750 kara yolunun Tepeköy mevkisinde, karşı yönden gelen bir TIR ile kafa kafaya çarpışan otomobildeki çift, hayatını kaybetti.

KAZA ANINDAKİ DETAYLAR
Olay, dün gece saatlerinde gerçekleşti. İddiaya göre, İbrahim Y. yönetimindeki 42 GP 714 plakalı TIR, Hasan Çoşkun'un (75) kullandığı 46 LV 354 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilin sürücüsü Hasan Çoşkun ile yanındaki eşi Hamiyet Çoşkun (70) ağır yaralandı.
SAĞLIK EKİPLERİ HIZLA MÜDAHALE ETTİ
Çevredekilerin acil ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ancak ne yazık ki, ekipler çiftin yaşamını yitirdiğini belirledi. Çoşkun çiftinin cansız bedenleri otopsi için morga kaldırılırken, TIR şoförü İbrahim Y. gözaltına alındı. Kazayla ilgili olarak geniş çaplı bir inceleme başlatıldı.
Bakmadan Geçme
Bursa'da kafeteryada ısıtıcı alev aldı: 3 yaralı
Adana'da pencereyi açan Özhan Ö. 3. kattan düştü
Kütahya'da minibüs ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü
Sarıyer'de cip, İETT otobüsüyle çarpıştı: 3 yaralı
Esenyurt'ta 8 yaşındaki Dolunay Elçi'nin ölümüyle ilgili görüntüler ortaya çıktı
Sivas'ta otizmli çocuk pencereden düşerek hayatını kaybetti
