Siyaset

Ümit Özdağ’dan Yusuf Tekin’e: “Bu Millete Ait Değilsin”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin hakkında geçmişte yaptığı değerlendirmelere yeniden gündeme geldi.
HABER MERKEZİ
HABER MERKEZİ
1 dk Sesli Dinle 1

Ümit Özdağ,  daha önce yaptığı uyarılarla yeniden gündeme gelendi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin hakkında geçmişte dile getirdiği eleştiriler, bugün yeniden tartışılmaya başlanırken, Özdağ’ın sözlerinin aradan geçen zamana rağmen önemini koruduğu görüldü. 

"Bak Yusuf, senden Türk Milli Eğitim Bakanı olmaz ama Ermenistan’a iyi bakan olur"

Özdağ’ın şu sözleri kaydetti:

"İttihat ve Terakki geleneğine kadar yetmiş iki buçuk millet bu ülkede huzur içinde yaşıyordu” demiş Yusuf Tekin’e buradan sesleniyorum. Bak Yusuf, senden Türk Milli Eğitim Bakanı olmaz. Ama senden Ermenistan’a iyi bakan olur, senden Yunanistan’a iyi bakan olur. Sen bu topraklara ait değilsin, sen bu millete ait değilsin, sen bu milletin tarihine ait değilsin."

Bakmadan Geçme

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

  • Alp Demir

    Evet, 72,5 millet huzur içinde uyutuluyordu. Bu gün aynı şeyi istiyorlar, 72,5 millet huzur içinde uyusun, biz ne istersek hiç direnç görmeden yapalım, yiyelim, içelim soyalım hepsini hiç sesleri çıkmasın. Ama Selanik'te bir Türk uyumuyordu. Bir uyumayan, milyonlarca uyuyana bedeldir.

Bu Yazıyı Paylaş