Umut Nayir'dan şaşırtan açıklama: İkincilik hayal değil!
Trabzonsporlu Umut Nayir, Göztepe maçı sonrası ikincilik şansının devam ettiğini ve bunu kovalayacaklarını belirtti. Gol katkısından mutlu olduğunu söyledi.

Trabzonspor'un tecrübeli golcüsü Umut Nayir, Süper Lig'deki ikincilik şansını tamamen canlı tutmaya devam ettiklerini belirterek, 'Hala ikincilik şansımız var; onu kovalayacağız' dedi.
Göztepe Maçı ve Geri Dönüş
Trabzonspor'un Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Göztepe ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından açıklamalarda bulunan Umut Nayir, rakip takımın oyun tarzına dikkat çekti. Göztepe'nin fiziksel gücünün ve yüksek temposunun kendilerini zorladığını ifade eden Nayir, 'Onların coşkusuna, agresifliğine cevap vermezseniz bizim gibi büyük bir takıma karşı deplasmanda bile istediklerini oyunu oynayabiliyorlar. Esasında ilk yarıda 10 kişi kalmamıza rağmen gösterdiğimiz coşkuyu belki baştan göstersek ikincilik yarışında daha iddialı olabilirdik. Fikstür kısaldı önümüzde kritik kupa maçı var. Onun öncesinde böyle zor bir takıma karşı 10 kişi de kalsak dirayet gösterebilmek ve geri dönebilmek değerli diye düşünüyorum' şeklinde konuştu.
Gol Sevinci ve Rol Değişiklikleri
Karşılaşmada attığı golle takıma katkı sağlamanın mutluluğunu yaşayan Umut Nayir, ligin son döneminde hedefleri korumanın önemine vurgu yaptı. Hücum oyuncusu olarak her zaman gol atmak istediğini belirten Nayir, takım içindeki rol değişikliklerine de değinerek, 'Forveti oyuncusu içeride ama rolü bazen orta saha bazen başka bir mevki olabiliyor. Bulunduğum yerlerden gocunmuyorum. Ne kadar yapabilirsem üstüne koymaya çalışıyorum. Bugün bir katkı verebildim mutluyum' ifadelerini kullandı.
Ligdeki Hedef: İkincilik Kavgası
Teknik direktör Fatih Terim'in maç öncesi hedeflerini hatırlatan Umut Nayir, ligi en iyi yerde bitirme gayretinde olduklarını söyledi. Nayir, 'Fatih Hoca ben buraya katılmadan önce basın toplantılarında ilk haftalardan beri 1 veya 4 nerede bitirebilirsek bizim için uygun demişti. 4’üncülüğü garantiledik sonra ‘3’üncülüğü garantileyelim’ dedik. 3’ü garantiledik hala ikincilik şansımız var; onu kovalayacağız. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. İşimize bakıp sonra kupa maçına hazır olmaya çalışacağız' diyerek sözlerini tamamladı.
