Uşak'ta dev operasyon: 306 bin 400 makaron ele geçirildi
Uşak'ta düzenlenen operasyonla 306 bin 400 makaron, kaçak tütün ve ruhsatsız silahlar ele geçirildi. 3 şüpheli gözaltına alındı ve adli işlem başlatıldı.

Uşak'ta düzenlenen başarılı bir operasyon sonucunda, polis ekipleri iki ayrı adreste toplam 306 bin 400 makaron ele geçirdi.

OPERASYON DETAYLARI
Uşak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, silah ticareti, tütün mamulleri ve makaron kaçakçılığına yönelik çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. 11 ve 15 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda, 297 bin 600 boş makaron ve 8 bin 800 dolu makaronun yanı sıra 25 kilo kaçak kıyılmış tütün, 500 sahte bandrol, ruhsatsız bir tabanca, bir tüfek, bir kurusıkı tabanca ve 85 tabanca fişeği de ele geçirildi.
GÖZALTI VE YASAL SÜREÇ
Operasyonlar sonucunda 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında, 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun ve 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet suçlarından adli işlem başlatıldı. Bu gelişmeler, Uşak'taki kaçakçılık faaliyetleriyle mücadelenin ne denli kararlı bir şekilde devam ettiğini ortaya koyuyor.
Bakmadan Geçme
Gümrükler Muhafaza ekipleri 2026'da 81,9 milyar TL değerinde kaçak eşya yakaladı
Muğla'da yurt dışına kaçmaya çalışan 10 kişi adliyeye sevk edildi
Sakarya'da uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı
2026'nın ilk 7 ayında 71 milyar lira değerinde operasyon yapıldı
Ankara'da kaçak makaron ve sigara operasyonu: 2 tutuklama
Uşak'ta 16,8 Milyonluk Vurgun İddiası: 17 Çalışana Operasyon
