Üsküdar Belediyesi'ne rüşvet ve usulsüzlük operasyonu: 20 gözaltı
Üsküdar Belediyesi'nde ruhsat işlemlerinde usulsüzlük ve rüşvet iddiaları üzerine başlatılan soruşturma kapsamında 30 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı kapsamlı soruşturma, Üsküdar Belediyesi'nde 'ruhsat işlemlerinde usulsüzlük ve rüşvet' iddialarını mercek altına aldı. Bu iddialar üzerine belediye binasına ve belirlenen 30 farklı adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi.
OPERASYONDA 20 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Eş zamanlı yapılan baskınlarda, aralarında belediye başkan yardımcısı, şirket yöneticileri ve iş takipçilerinin de bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında çok sayıda dijital materyale de el konulduğu bildirildi. Polis ekiplerinin belediye binasında titiz bir inceleme ve arama gerçekleştirdiği öğrenildi.
GÖZALTINA ALINAN İSİMLER ARASINDA YETKİLİ VE MÜTEAHHİTLER BULUNUYOR
Gözaltına alınan isimler arasında Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcısı Filiz Deveci, Kent A.Ş. Genel Müdürü Nazım Akkoyunlu, Kent A.Ş. mimarları, yapı kontrol saha şefi, iş takipçileri ve çok sayıda müteahhit bulunuyor. Soruşturmanın, yapılan ruhsatlandırma ve imar işlemleriyle ilgili usulsüzlük iddialarını derinleştirmesi bekleniyor.
Bakmadan Geçme
Sibel Tan Çetinkaya, Üsküdar'da adalet vurgusu yaptı
Özgür Özel, Üsküdar'da darbelere karşı duruşunu vurguladı
Üsküdar'da vatandaşlar Sinem Dedetaş için toplandı
Özgür Özel’den Üsküdar çağrısı! Yarın 19.00
Özgür Çelik, Üsküdar seçimi soruşturmasında ifade verdi
Özgür Çelik'ten Üsküdar'daki seçimle ilgili suç duyurusu
