Üsküdar'da helikopterli 'Huzur İstanbul' denetimi yapıldı
İstanbul Emniyeti, Üsküdar'da helikopter destekli 'Huzur İstanbul' denetimi yaptı. Uygulamada araçlar arandı, sürücü ve yolcuların GBT sorguları yapıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, il genelinde eş zamanlı olarak helikopter destekli 'Huzur İstanbul' denetimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Üsküdar ilçesinde gerçekleştirilen uygulamada, durdurulan araçlar didik didik aranırken, sürücü ve yolcuların kimlik kontrolü ile Genel Bilgi Taraması yapıldı.

Uygulamaya havadan destek
Asayiş Şube Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlükleri, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Motosikletli Polis Timleri ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin katıldığı denetimler, saat 20.00'da Üsküdar'da başladı. Uygulamaya, polis helikopteri de havadan destek vererek geniş çaplı bir kontrol sağlandı.

Genel Bilgi Taraması yapıldı
Denetimlerde durdurulan araçların detaylıca aranmasının yanı sıra, sürücü ve yolcuların kimlikleri kontrol edildi ve herhangi bir olumsuzluğa karşı Genel Bilgi Taraması (GBT) gerçekleştirildi. Bu denetimlerin, halkın güvenliğini ve huzurunu sağlamayı amaçladığı belirtildi.

Bakmadan Geçme
Kırıkkale'de dronlu trafik denetiminden kaçan sürücüye ceza kesildi
İzmir'de drift denetimi: 67 sürücüye ceza
Ehliyetsiz sürücüden uyuşturucu ve metamfetamin çıktı
Beşiktaş'ta yaya geçidi denetimi dronla yapıldı
Sarıyer'de vale ve değnekçilere dev operasyon: 84 bin lira ceza kesildi
Bakan Çiftçi'den bayram mesajı: Cezalar değil, tedbirler önceliğimiz
