Uzaklaştırma kararı biten koca, tartıştığı eşini tüfekle vurarak öldürdü: Tüyler ürperten cinayet!
Tarsus'ta uzaklaştırma kararı biten Ali Çelikaslan, tartıştığı eşi Emine Çelikaslan'ı pompalı tüfekle öldürdü. Şüpheli koca teslim oldu.

Mersin'in Tarsus ilçesinde yaşanan olayda, Ali Çelikaslan (46) isimli şahıs, kendisi hakkında uzaklaştırma kararı aldıran eşi Emine Çelikaslan'ı pompalı tüfekle vurarak hayatını kaybetti. Uzaklaştırma kararının bitiminden yalnızca üç hafta sonra gerçekleşen korkunç olay sonrası şüpheli, polis merkezine giderek teslim oldu.

KAN DONDURAN CİNAYETİN DETAYLARI
Olay, sabah saatlerinde Kırklarsırtı Mahallesi Celal Bayar Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre, alkollü olduğu belirtilen Ali Çelikaslan, eşi Emine Çelikaslan ile uzaklaştırma kararı nedeniyle tartışmaya başladı. İşe gitmek üzere evinden çıkan 4 çocuk annesi Emine Çelikaslan, evin önünde eşi tarafından pompalı tüfeğin hedefi oldu. Vurulduktan sonra kanlar içinde yere yığılan Çelikaslan'ın eşi ise olay yerinden kaçtı.
ADALETE TESLİM OLDU
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk kontrollerde Emine Çelikaslan'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Cenazesi otopsi işlemleri için morga kaldırılırken, cinayet şüphelisi Ali Çelikaslan, kısa süre sonra polis merkezine giderek teslim oldu. Edinilen bilgilere göre, çiftin şiddetli geçimsizlik yaşadığı ve Emine Çelikaslan'ın daha önce eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı, bu kararın ise olaydan 3 hafta önce sona erdiği öğrenildi. Ailenin komşuları, çiftin mahalleye yeni taşındıklarını ve kendilerini pek tanımadıklarını ifade etti.
Bakmadan Geçme
Gaziantep'te eşini öldüren kişi sokakta rastgele ateş açtı
Gaziantep'te eşini öldüren şahıs sokakta rastgele ateş açtı
Kayıp Ayşegül Yaşar'ın cesedi ormanda bulundu
Çifteler'de bıçaklı kavgada iki kişi tutuklandı
Eşinin ölümü şüpheli bulunan kadının Yunanistan sınırında yakalandı
Oto galericisi bıçaklanarak öldürüldü
