Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Karadağ ve Bosna Hersek'e gıda yardımı
Vakıflar Genel Müdürlüğü, ramazan ayında Karadağ ve Bosna Hersek'e gıda yardımı gönderdi. 3 bin gıda kolisi yola çıktı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı Vakıflar Genel Müdürlüğü, ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere gıda kolilerinin yola çıktığını duyurdu.
İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM ELİ
Genel müdürlüğün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, 'Ramazan ayının bereketini gönül coğrafyamızdaki Bosna-Hersek ve Karadağ’daki ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına taşıyoruz' ifadesine yer verildi. Bu kapsamda, Karadağ İslam Birliği koordinasyonunda 3 bin adet gıda kolisi hazırlanırken, Bosna Hersek İslam Birliği Başkanlığı Saraybosna Vakıflar Müdürlüğü ile birlikte 6 bin adet gıda kolisi de dağıtılmak üzere hazırlandı.
GIDA MALZEMELERİ YOLA ÇIKTI
Ayrıca, EMMAUS Uluslararası Yardımlaşma Derneği'nin aşevlerine destek amacıyla hazırladığı, her gün 500’ün üzerinde kişiye iftar yemeği sunacak olan 3 TIR temel gıda malzemesi de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan uğurlandı. Bu yardımlar, ramazan ayında ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürecek.
Bakmadan Geçme
Ramazan ayında gıda denetimlerinde milyonlarca lira ceza kesildi
Akkuyu NGS bölgesindeki ailelere gıda kolisi desteği
Ramazan Topu Patladı, 19 Yaşındaki Genç Ağır Yaralandı
Hasan Mezarcı’dan yeni gaf geldi
Arefe günü nedir? Arefe günü ne zaman? Ramazan ayı ne zaman bitiyor?
Mahmut Arıkan'dan Ramazan Ayı Vurgusu: Masum İnsanlar ve Çocuklar Hedef Alınamaz
