Asayiş

Van'da 3 milyon 336 bin TL'lik gümrük kaçağı eşya ve kuvars taşı ele geçirildi

Van'da jandarma ekipleri tarafından durdurulan iki araçta toplam 3 milyon 336 bin TL'lik gümrük kaçağı eşya ve kuvars taşı ele geçirildi.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Van'da 3 milyon 336 bin TL'lik gümrük kaçağı eşya ve kuvars taşı ele geçirildi

Van'ın Başkale ilçesinde jandarma ekipleri tarafından durdurulan iki araçta yapılan aramalarda, piyasa değeri toplamda 3 milyon 336 bin TL'yi bulan gümrük kaçağı eşyalar ile 1410 adet epidotlu kuvars taşı ele geçirildi.

GÜMRÜK KAÇAĞI EŞYALAR TESPİT EDİLDİ

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Başkale İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çamlık Mahallesi'nde gerçekleştirdikleri yol kontrolü sırasında bir aracı durdurdu. Bu araçta yapılan aramada, piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 221 bin TL olan çeşitli gümrük kaçağı eşya ve malzeme bulundu. Olayla ilgili olarak A.B. (47) hakkında, '5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu' kapsamında adli işlem başlatıldı.

KUARS TAŞI ELE GEÇİRİLDİ

Aynı kontrol noktasında, ekipler başka bir aracı durdurarak incelemelerde bulundu. Bu araçta piyasa değeri 2 milyon 115 bin TL olan 1410 adet epidotlu kuvars taşı tespit edildi. Olayla ilgili H.Ç. (31) hakkında da '5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu' gereğince adli işlem yapıldı.

Bakmadan Geçme

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş